Lamb Weston

Een warme samenwerking op vriesniveau

Lamb Weston maakt diepgevroren aardappelproducten en appetizers. Dat doen ze met liefde en vakmanschap. Ze zitten al sinds 1920 ‘in de aardappelen’ en besteden veel aandacht aan het continu verbeteren van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe producten.

Mekano vervangt en vult aan waar nodig (Plant Kruiningen). Dit doen zij met name wanneer groot onderhoud aan de machines moet worden uitgevoerd. Daarnaast levert Mekano ZZP’ers om te ondersteunen tijdens de grote stops, zoals de zomerstop. De samenwerking wordt als zeer positief ervaren: een goede kwaliteit engineers en qua organisatie een juiste proactieve houding.

Lamb WestonHenk Boxhoorn: “Als Technical Purchase Manager ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie van inkoop techniek voor alle vestigingen van Lamb Weston / Meijer. Ik werk op de Corporate afdeling in Kruiningen. Mekano is al een aantal jaren werkzaam in de Plant Kruiningen. We hebben een prima relatie met Mekano opgebouwd en vinden het prettig te merken dat zij ons als belangrijke klant zien. Hierdoor kunnen we via Mekano prima personeel inhuren en hebben we relatief weinig omkijken naar de bijbehorende administratie. Dit is waar wij behoefte aan hebben!”