KSE

KSE – opdrachtgever met flexibele inborst

KSE is een hoogwaardig technologiebedrijf met een breed aanbod aan doseer- en weegmachines, automatiseringsoplossingen en diensten voor de wereldwijde diervoederindustrie. Een bedrijf dat voor zzp’ers erg interessant is.

Waar is KSE zoal actief? Marijke Vreugdenhil, Division Manager Expansion bij KSE legt uit: “Wij zitten in de machines. Die produceren wij zelf, van idee tot eindproduct. Daar hoort uiteraard ook de aflevering bij de klant en de service bij.”
Je kunt je voorstellen dat het inzetten van kundig personeel daarbij van groot belang is. Voor KSE is de flexibele inzet van zzp’ers een welkome oplossing. “We hebben een vast aantal personeelsleden bij ons in dienst,” vertelt Marijke. “De wens bij ons is om om die kern heen een tweede, flexibele schil te hebben, Zodat wanneer wij een speciaal project hebben of een piek in onze werkzaamheden zien, wij daar meteen en flexibel op kunnen inspelen.”
Dankzij die tweede schil is KSE de ideale partij voor een zzp’er. Mekano speelt daarbij een bescheiden rol. “Onze ervaring met Mekano is dat zij snel kunnen schakelen en dat de mensen die wij nodig hebben vaak ook direct inzetbaar zijn. Meestal gaat het om mensen voor de assemblage van onze machines, dus assemblagemonteurs. De snelheid van werken en flexibiliteit is voor ons de reden om telkens weer bij Mekano terug te komen. Zzp’ers in deze branche zijn bij ons dan ook zeer welkom.”

Niet alleen het snel kunnen inzetten van krachten is belangrijk. Ook zorgen dat de juiste persoon op de juiste plek komt speelt daarin een rol. “Omdat Mekano heel kundig is kunnen ze goed inschatten om wat voor persoon het gaat,” vertelt Vreugdenhil. “We hebben binnen de assemblage verschillende taken die elk weer heel eigen eisen stellen. Als wij doorgeven voor welk onderdeel wij iemand zoeken, weet Mekano daar precies de juiste persoon voor te vinden. Dan kijken ze niet alleen naar het werk maar bekijken tevens wie er het meest geschikt is qua cultuur, dus puur naar de persoon zelf. Zo werk je als klant precies met de juiste persoon: dat Mekano in dat opzicht met jou meedenkt ervaren wij als bijzonder prettig.”