IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Allround Storingsmonteur RICHTING: Elektrotechniek | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO
 5 ploegendienst
 Noord-Brabant
 25/02/2019 - 31/12/2019


OMSCHRIJVING
Voor Refresco Maarheeze zoeken wij een allround storingsmonteur met een afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van elektrotechniek of mechatronica.

Wil jij meer uit je technische carrière halen?
Als allround storingsmonteur zorg jij ervoor dat de techniek onze opdrachtgever nooit in de steek laat.

Wat ga je doen?
Als technisch specialist ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen van (PLC gestuurde) afvullijnen en bijbehorende randapparatuur. Naast dat je de storingen oplost kom je ook met ideeën om herhalingen te voorkomen. Je voert periodiek, preventief onderhoud uit, en of voert modificaties uit. Het doel is om de betrouwbaarheid van o.a. de installaties en machines groot te houden door o.a. de storingstijd in de productie minimaal te houden. Daarnaast ondersteun je productiemedewerkers bij diverse werkzaamheden, o.a. ombouwen en afstellen productieapparatuur als ook in-, om- en bijstellen van productielijnen.
Je krijgt dagelijks alle facetten van de techniek op je bord: o.a. PLC’s,  aandrijf-, meet- en regeltechniek, transportsystemen, pompen, , stoomvoorziening etc. Met een goede focus op continue verbetering draag je bij aan de groei van het bedrijf. Dat smaakt toch naar meer?

Wat breng jij mee?
Jij bent een echte teamspeler. Je ademt techniek en vindt het mooi om bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Veiligheid staat bij jou altijd voorop. Daarnaast beschik je over ervaring op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak, bij voorkeur opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie. Ervaring met SAP is een pre. Verder vragen wij:
- goede basiskennis van PLC besturingstechnieken;
- overtuigingskracht, doorzettingsvermogen en probleemoplossend vermogen;
- Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel
- Een zelfstandige, proactieve en nauwkeurige werkhouding

Start: In overleg,

Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu. Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN