IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Technisch Specialist E&I Referentie:  12866
 RICHTING: Mechatronica | SECTOR: Chemische Industrie
 NIVEAU: MBO 4
 Dagdienst
 Limburg
 03/02/2020 - 31/12/2020


OMSCHRIJVING
Voor onze opdrachtgever in het zuiden van het land zijn we op zoek naar een Allround Technician.

Wat ga je doen?
Het tijdig en ongeval-vrij in goede technische staat brengen en houden van installaties en apparatuur, zodanig dat geplande werkzaamheden in opdracht en volgens specificaties worden uitgevoerd en technische storingen zo snel mogelijk worden verholpen.

Resultaatgebieden, kerntaken, verantwoordelijkheden:
- Is verantwoordelijk voor een veilige uitvoering van de onderhoudstaak alsmede de kwaliteit en efficiëntie van de uitvoering.
- Na uitvoeren van de werkzaamheden samen met productie, het equipment of installatiedeel testen en na positief resultaat het equipment of installatiedeel overdragen aan productie. Tevens verantwoordelijk voor het schoon opleveren van de werkplek, schoon retour geven van gebruikte gereedschappen en problemen te melden, en het opleveren van rapportages aan de asset engineer en het aanzetten van de benodigde acties. De Allround Technician zal na uitvoeren van de taak zo spoedig als mogelijk, en bij voorkeur dezelfde dag, de taak op de order afsluiten.
- Lokaliseert, analyseert, en verhelpt storingen aan installaties en apparatuur, zodanig dat de voortgang van (productie)processen, met inachtneming van techniek en veiligheid, kan worden hervat en stagnatie tot een minimum beperkt blijft.
- Is samen met zijn collega's, verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplaatsen, gereedschappen en apparatuur in de werkplaats. Orde en netheid zijn van belang voor de veiligheid in de werkplaatsen maar ook voor de effectiviteit, kwaliteit en efficiëntie van werken.
- Vervult de wachtdienst voor een of meerdere plants.

Wat breng je mee?
- MBO opleiding in Techniek Niveau 4
- VCA
- Alert training
- Minimaal 3 jaar maintenance ervaring in de proces industrie en is in staat om zelf beslissingen te nemen met betrekking tot reparaties en oplossen van storingen binnen de plant.

Start: In overleg
Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu.
Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl


IK WIL DIRECT REAGEREN