IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Allround Storingsmonteur Referentie:  13390
 RICHTING: Elektrotechniek | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO
 2 ploegendienst
 Zuid-Holland
 02/03/2020 - 31/12/2020


OMSCHRIJVING
Mekano zoekt ZZP-technici op MBO 3 of MBO 4 niveau richting elektrotechniek, besturingstechniek of mechatronica.

Voor een aantal industriële opdrachtgevers in regio Zuid-Holland zoeken wij continue naar ZZP-technici die ondersteuning kunnen bieden op het gebied van o.a. inspectie, onderhoud, reparatie en vervanging van elektrotechnische systemen aan kranen en andere industriële equipment. Ben jij de ondernemer die dit kan en deins je er niet voor terug met PLC systemen zoals Siemens S7 of ABB te werken? Neem dan contact met ons op!

Onze consultants selecteren uit onze eigen database de best passende technici voor de opdrachten die we open hebben staan. Wil je hiervoor in aanmerking komen, schrijf je dan in bij Mekano via de button "ik wil direct reageren" op deze pagina! We bellen binnen 2 werkdagen terug om de inschrijving af te ronden en maken graag een afspraak met je voor een persoonlijke kennismaking. Uiteraard is een inschrijving bij ons kosteloos en geheel vrijblijvend.

Waarom via Mekano als ZZP storingsmonteur aan de slag?

- Omdat we marktconforme tarieven hanteren
- Omdat we een betalingstermijn hanteren van 30 dagen
- Omdat je zo bij grote gerenommeerde bedrijven binnen kunt komen
- Omdat wij ook jouw ambities belangrijk vinden
- Omdat we veel kennis van techniek en industrie hebben.


Ben jij dé geschikte ondernemer die deze opdracht met beide handen wil aanpakken, of heb je vragen over de opdracht? Neem contact op met Jeroen Blonk via 088-5983300 of 0657302459

IK WIL DIRECT REAGEREN