IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Allround Storingsmonteur Referentie:  13518
 RICHTING: Elektrotechniek | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO
 3 ploegendienst
 Utrecht
 04/05/2020 - 31/07/2020


OMSCHRIJVING
Bij één van onze opdrachtgevers in de regio Utrecht is er ruimte voor een ervaren Storingsmonteur E+M

Werken bij deze opdrachtgever betekent werken in een gedreven en professionele organisatie. Als zelfstandig producent van Nederlandse en internationale premium voedselmerken leggen we er eer in om voor onze opdrachtgevers te voldoen aan de allerhoogste eisen. Het is voor ons dan ook vanzelfsprekend om veiligheid, kwaliteit, kosten en leveringszekerheid permanent te verbeteren.
Zij vinden persoonlijke verantwoordelijkheid, samenwerking en toewijding erg belangrijk. Ze waarderen een ondernemende en professionele instelling in een open en uitdagende werkomgeving. Daar komt bij dat de combinatie van traditionele familiewaarden en een state of the art productieomgeving onze positie als preferred supplier versterkt, nu en in de toekomst.

Jouw dag
Je dag begint met een overdracht van je collega’s uit je vorige dienst. Samen met je andere collega met wie je de dienst draait, bespreek je de planning van de dag. Echter er is een storing bij de vruchtenhagel dus je gaat meteen in actie. Met jouw kennis kun je deze storing snel verhelpen zodat de lijn weer kan draaien. Daarna drink je in de kantine, die net helemaal in de uitstraling van onze opdrachtgever is gemaakt, een bakkie koffie met je collega’s. Daarna begin je met het onderhoud van een van de lijnen en merk je dat de periodieke inspectie beter kan dus maak je een verbetervoorstel en bespreek je dat met je team. Na een heerlijke lunch, met natuurlijk een boterham met hagelslag, ga je weer verder met je werkzaamheden zoals het aanpassen van de electro-installaties, het eventueel verder verhelpen van mechanische en technische storingen, en het preventief onderhoud. Op het einde van de dag loop je nog langs bij de Glanzerij om de buizen te controleren en je doet de overdracht met de volgende ploeg. Je loopt de deur uit en denkt fijn dat ik morgen weer mag werken bij dit mooie bedrijf!

Jouw profiel
- Je hebt een afgeronde opleiding op MBO niveau 4 richting Elektrotechniek, Elektronica, M&R; Mechatronica;
- Je hebt kennis van en ervaring met industriële besturingstechniek (Siemens S5-S7);
- Je hebt kennis van en ervaring met vul- en verpakkingsmachines;
- Je hebt een VCA – NEN1010-3140 certificaat (als je de kennis al hebt, kan je je diploma ook bij ons halen);
- Je hebt ervaring op gebied van WTB, dat is zeker een pré;
- Je bent bereid tot het lopen van ploegen- en consignatiediensten;
- Je hebt affiniteit met MS office,M3;
- Je hebt kennis van het werken in een productie omgeving, liefst al een aantal jaar;
- Klantgericht, zelfstandig, analytisch en procesmatig kunnen denken, stressbestendig en vooral veel zin om met plezier te gaan werken.


Start: In mei 2020
Duur: Voorlopig 2 maanden
Tarief: In overleg

Interesse in deze mooie opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu.
Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN