IK WIL DIRECT REAGEREN

7. Maintenance Engineer

ZZP Engineers gezocht


 RICHTING: Mechatronica | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: HBO
 Dagdienst
 Noord-Brabant
 01/03/2018 - 31/12/2018


OMSCHRIJVING
Sinds haar oprichting in 2001 bemiddelt Mekano ZZP'ers met ene technische achtergrond voor opdrachten binnen de industrie. Inmiddels bestaat Mekano uit de Mekano Group met daaronder twee labels: Mekano Industrial en Mekano Engineering.

Mekano Engineering is actief bij dezelfde opdrachtgevers als Mekano Industrial en ook de speerpunten snelheid, transparantie en kwaliteit zijn leidend voor de werkwijze. Jezelf als ZZP Engineer inschrijven bij Mekano is kosteloos en geheel vrijblijvend. We nemen binnen twee werkdagen contact op om de inschrijving af te ronden en indien gewenst een afspraak te maken ter kennismaking. Na een gedegen inschrijving zullen we je vrijblijvend benaderen als we opdrachten binnen krijgen waar je op past. Uiteraard vragen we geen vergoeding van zelfstandigen voor onze diensten dus samenwerken met Mekano blijft kosteloos.

Omdat we na de zomer een aantal nieuwe opdrachten verwachten, zijn we op zoek naar

ZZP Engineers met een werktuigbouwkundige en / of elektrotechnische achtergrond.

Onze opdrachtgevers zijn grote bedrijven uit diverse industrieën zoals de maakindustrie, scheepsbouw en voedingsmiddelenindustrie. Opdrachten die we verwachten zijn op het gebied van maintenance, mechanical design en electrical design. Daarnaast verwachten we opdrachten voor projectleiders en projectmanagers voor kortere- en langere periodes.

Meer vragen over Mekano Engineering? Bel 06 - 579 358 67 of 088 - 598 33 12 en vraag naar Paul Hunitetu.
Direct inschrijven kan via www.mekano-group.nl/inschrijven

IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN