IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Technician Mechatronica RICHTING: Mechatronica | SECTOR: Chemische Industrie
 NIVEAU: MBO
 5 ploegendienst
 Overijssel
 01/04/2019 - 27/12/2019


OMSCHRIJVING
Voor een opdrachtgever in de chemische industrie regio Overijssel zoeken wij een Technician Mechatronica met een afgeronde MBO-opleiding niveau 3 of 4.

Wil jij meer uit je technische carrière halen? Als Technician Mechatronica zorg jij ervoor dat de techniek onze opdrachtgever niet in de steek laat.

Wat ga je doen?
Als technisch specialist ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen ten aanzien van installaties en productiemachines. Naast dat je de storingen oplost kom je ook met ideeën om herhalingen te voorkomen. Je voert periodiek, preventief onderhoud uit, en of voert modificaties uit. Laat uitmuntende prestatie zien op de onderhoud KPIs (o.a. wrench time, roosternaleving en PM’s.
Het doel is om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van o.a. de installaties en machines te waarborgen door o.a. de storingstijd in de productie minimaal te houden.

Wat breng jij mee?
Jij bent een echte teamspeler. Je ademt techniek en vindt het mooi om bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Veiligheid staat bij jou altijd voorop. Daarnaast beschik je over ervaring op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak. Je bent een sterke teamplayer en kunt omgaan met verschillende perspectieven en belangen, en kan gemakkelijk denken in processtappen en de daarbij behorende individuele verantwoordelijkheden van je teamleden. Daarnaast ben/ heb je;
- De bereidheid om verder te leren
- Affiniteit met electrische werkzaamheden en beschikken over basiskennis van NEN 3140 en Electrisch schakelen,
- Een heftruck-, reach-, of hoogwerker certificaat, VCA (VOL) of ben je bereid dit te halen
- Een gezonde dosis ambitie
- Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel
- Een zelfstandige, proactieve en nauwkeurige werkhouding
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal

Start: In overleg,

Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu. Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl


IK WIL DIRECT REAGEREN