IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Storingsmonteur RICHTING: Elektrotechniek | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO
 5 ploegendienst
 Limburg
 02/09/2019 - 31/12/2019


OMSCHRIJVING
Voor een opdrachtgever in de voedingsmiddelenindustrie regio Limburg zoeken wij een allround storingsmonteur met een  afgeronde MBO opleiding niveau 4 in de richting van elektrotechniek of mechatronica.

Wil jij meer uit je technische carrière halen? Als allround storingsmonteur zorg jij ervoor dat de techniek onze opdrachtgever nooit in de steek laat.

Wat ga je doen?
Als technisch specialist ben jij verantwoordelijk voor het lokaliseren, analyseren en oplossen van storingen ten aanzien van installaties en productiemachines. Naast dat je de storingen oplost kom je ook met ideeën om herhalingen te voorkomen. Je voert periodiek, preventief onderhoud uit, en of voert modificaties uit. Het doel is om de betrouwbaarheid van o.a. de installaties en machines groot te houden door o.a. de storingstijd in de productie minimaal te houden. Je krijgt dagelijks alle facetten van de techniek op je bord: PLC’s, SCADA-systemen, aandrijf-, meet- en regeltechniek, transportsystemen, pompen, , stoomvoorziening en koelingen. Met een goede focus op continue verbetering draag je bij aan de groei van het bedrijf. Dat smaakt toch naar meer?

Wat breng jij mee?
Jij bent een echte teamspeler. Je ademt techniek en vindt het mooi om bij te dragen aan de groei van het bedrijf. Veiligheid staat bij jou altijd voorop. Daarnaast beschik je over ervaring op elektrotechnisch en werktuigbouwkundig vlak, bij voorkeur opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie. Ervaring met TPM of andere verbetertechnieken en ervaring met SAP EAM is een pre.

Verder vragen wij:
- De bereidheid om verder te leren
- Een gezonde dosis ambitie
- Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel
- Een zelfstandige, proactieve en nauwkeurige werkhouding
- Een goede beheersing van de Nederlandse taal
- Beheersing van de Duitse taal is een pré

Start: In overleg

Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu. Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN