IK WIL DIRECT REAGEREN

7. Project Engineer WTB

ZZP Projectengineer WTB


 RICHTING: WTB | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: HBO
 Dagdienst
 Noord-Holland
 02/01/2018 - 30/06/2018


OMSCHRIJVING
Voor een opdrachtgever uit de voedingsmiddelenindustrie regio Noord-Holland zoeken wij een projectengineer met een HBO werktuigbouwkundige achtergrond en kennis van piping en process.

Binnen de productie liggen er diverse kleinere projecten waaraan de projectengineer gaat werken, in een klein projectteam. Het zijn projecten met betrekking tot verbetering / aanpassing van (delen van) de procesinstallatie naar aanleiding van audits en veranderende wet- en regelgeving ten aanzien van veiligheid en hygiëne.

De projectengineer die we zoeken denkt mee over technische oplossingen en werkt deze ook uit op Autocad. Daarnaast heb je contacten met contractors, en met medewerkers van interne afdelingen zoals de technische dienst. Ook beheer je de benodigde projectdocumentatie.

In verband met hygiëne-eisen is werkervaring binnen de voedingsmiddelenindustrie een belangrijke voorwaarde om hiervoor als ZZP'er in aanmerking te komen.

Start: In overleg, liefst januari of de eerste week februari 2018
Duur: Minimaal 6 maanden fulltime
Tarief: In overleg

Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-57935867 en vraag naar Ruben Albers. Mailen kan ook: ruben.albers@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN