IK WIL DIRECT REAGEREN

7. Maintenance Engineer

Maintenance Engineer


 RICHTING: WTB | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: HBO
 Dagdienst
 Zuid-Holland
 07/05/2018 - 31/12/2018


OMSCHRIJVING
Voor één van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een Maintenance Engineer die in samenwerking met andere afdelingen het onderhoud aan en de betrouwbaarheid van de installaties naar een hoger plan kan tillen.

Functieomschrijving
Als Maintenance Engineer ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren en ontwikkelen van het onderhoud aan productie-installaties. Een maximale installatiebeschikbaarheid tegen minimale kosten zal telkens weer de uitdaging zijn.
Dit doe je o.a. door het onderhoud te optimaliseren binnen de kaders van de productierichtlijnen, het operationeel plan en het budget. Je beheert, implementeert en optimaliseert daarbij de standaarden voor onderhoud, o.a. door intensief gebruik te maken van de bestaande informatiebronnen, waaronder SAP PM en MM. Het is je dan ook niet vreemd om verbeteringen aan te brengen en onderhoudsoptimalisaties te borgen in SAP.
In je rol is het essentieel om samen te werken met Productie en Onderhoud, maar ook met bijvoorbeeld afdeling Technisch Magazijn en Technologie als ook Inkoop.

Onze opdrachtgever maakt gebruik van de TPM-methodiek en dit is dan ook onderdeel van je dagelijks werk.

Je hebt daarnaast kennis van reliability en maintenance engineering tools als FMECA,RCM, LCC, spare parts management, en past deze tools toe naar gelang de aard van het op te lossen probleem.

Je profiel
Voor deze vacature zoeken wij een kandidaat die tenminste beschikt over:
- een afgeronde HBO opleiding in een technische richting (bij voorkeurwerktuigbouwkunde/ onderhoudsmanagement/ elektrotechniek)
- minimaal 4 jaar werkervaring; o.a. met beheer en coördineren van projecten op het gebied van optimalisatie van onderhoudsconcepten;
- kennis van en ervaring met RAMS/LCC, FMECA en ILS concepten opstellen en evalueren;
- ervaring met reliability engineering;
- ervaring met SAP PM;
- bij voorkeur ervaring in een technische productieomgeving;
- relevante ervaring met de toepassing van continue verbeterprocessen (bijvoorbeeld TPM, Lean, Six Sigma) is een pré;
- een kwaliteit- en resultaatgerichte houding;
- inzicht om korte termijn acties om te zetten in lange termijn plannen

Om op constructieve wijze tot resultaat te komen beschik je over enthousiasme, daadkracht, kritische blik en goede contactuele vaardigheden


Start: In overleg/ z.s.m.
Duur: Tot eind 2018 (fulltime)

Interesse in deze opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu. Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl


IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN