IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

ZZP Allround Monteur RICHTING: Werktuigbouwkunde | SECTOR: Zuivelindustrie
 NIVEAU: MBO
 3 ploegendienst
 Zuid-Holland
 03/06/2019 - 31/12/2019


OMSCHRIJVING
Ben jij het magere, halfvolle of volle type?
Heb jij techniek in je genen en denk je in oplossingen? Wil je werken in een schone en veelzijdige technische omgeving?  En ben je ook nog verantwoordelijk, besluitvaardig en actiegericht? Dan heb jij in onze ogen voldoende proteïnen in je voor de rol van ervaren allround monteur.

Hoe ga je dit doen?
Veilig werken staat bij onze opdrachtgever voorop! Om dit waar te maken bieden ze jou diverse tools aan om veilig te kunnen werken. Als allround monteur ben je niet alleen, je werkt nauw samen met je collega monteurs en werkvoorbereider. Samen verdeel je de werkzaamheden en stem je de juiste opvolging af. Voor jouw deelgebied waar je verantwoordelijk voor bent heb je regelmatig afstemmingsmomenten met je collega’s. Je neemt deel aan het werkoverleg en aan verbeterteams.

Zuiver of zuivel?
Het betreft een moderne fabriek met veel  geautomatiseerde lijnen, ontworpen voor het produceren van verse, vloeibare zuivel producten in diverse verpakkingen voor de consumentenmarkt.

Hoeveel proteïnen heb jij nodig om je werk goed te doen?
In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel de geplande- en storingswerkzaamheden in de dagverse productieomgeving.  Jouw vakgebied bestaat uit alle voorkomende mechanische en elektrotechnische werkzaamheden van procestechniek tot besturings- en regeltechnieken.

Je bent zelfstandig in het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud. Van alle uitgevoerde werkzaamheden maak je een rapportage in SAP PM.

Als allround monteur ben je verantwoordelijk voor een deelgebied van de fabriek en beheer je de bijbehorende technische documentatie met als doel om de kwaliteit van het machinepark te verbeteren.

Wij willen het beste uit de natuur!
Natuurlijk zoeken wij een collega die deze opdracht met beide handen aangrijpt. Je haalt energie uit het werken aan technische installaties en vindt het leuk om samen met je collega’s de locatie op een technisch hoogwaardig niveau te houden. Je bent proactief en werkt accuraat zodat de productievoortgang is gewaarborgd. Deze werkzaamheden voer je na een inwerkperiode uit in een vierploegendienst. De reguliere bedrijfstijd is van zondagavond 22.00 uur tot zaterdagmiddag 14.00 uur.

Wat zoeken wij
- MBO4 – Werktuigbouwkunde of Elektrotechniek/ Mechatronica
- Vakbekwaam persoon Laagspanning (NEN3140 VP);
- Basisopleiding automatisering en besturingstechniek;
- Minimaal 3 jaar ervaring in een productie omgeving;
- Ervaring met onderhoudsbeheerssystemen, SAP PM is een pré;
- Servicegerichte houding;
- Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Start: In overleg/ bij voorkeur per 3 juni 2019
Duur: Voorlopig tot eind 2019
Tarief: In overleg

Interesse in deze mooie opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu.
Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl


IK WIL DIRECT REAGEREN