fbpx
IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Allround Storingsmonteur E+M Referentie:  14580
 RICHTING: Elektrotechniek | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO 3
 3 ploegendienst
 Limburg
 04/10/2021 - 31/12/2021


OMSCHRIJVING
Bij onze opdrachtgever in het zuiden van Limburg maken ze elke dag dagvers vloerbrood, zo van de steenovenvloer en meteen vers naar de klant!  Vloerbrood is compacter dan brood uit een blik. Doordat het direct op de vloer wordt gebakken, krijg je ook andere korsteigenschappen. De korst is meestal wat dunner, maar wel een stuk krokanter. Het brood zelf is weer wat vaster.’

De machines moeten altijd blijven draaien. Want stilstaan is geen optie. Dat geldt ook voor de moderne machines die het ambachtelijke productieproces in hun volledig geautomatiseerde, industriële bakkerijen uitvoeren. Om dit proces zo optimaal mogelijk te houden is onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren allround storingsmonteur.

Wat ga je doen?
Doeltreffend en deskundig zorgen jij en je collega's als team dat mechanisch en elektronisch alles goed verloopt en storingen zoveel mogelijk worden voorkomen. Jullie technische skills zijn onmisbaar bij het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties. Toch een storing? Dan verhelp je die vliegensvlug en adequaat. Zo blijft er kwalitatief en vers brood op de plank bij 80% van de Nederlandse huishoudens.

Wie zoeken we?
- Een allround monteur met ervaring in de procesindustrie
- Een persoon die denkt in kansen en mogelijkheden en die samenwerkt.
- Je hebt een MBO diploma op niveau 3/4 richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica.
- En 3 jaar ervaring als technisch dienst medewerker, allround monteur of (elektro) monteur in de procesindustrie, liefst opgedaan in de voedingsmiddelenindustrie.

Wisselende werktijden
De productielijnen, machines en installaties draaien 24/7. Jij en je collega's draaien mee in een passend rooster waarbij er altijd een monteur aanwezig, of oproepbaar is.


Start: Per september 2021
Duur: Voorlopig tot eind 2021

Interesse in deze mooie opdracht? Bel 088-5983300 of 06-30593400 en vraag naar Paul Hunitetu.
Mailen kan ook: paul.hunitetu@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN