IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Teamleider technische dienst RICHTING: WTB | SECTOR: Voeding- en genotmiddelen industrie
 NIVEAU: HBO
 Limburg


OMSCHRIJVING
Maintenance supervisor
Venray
Heb jij naast verstand van techniek ook het talent om mensen te ontwikkelen? Haal jij het beste uit jouw mensen en ben jij in staat om samen met hun het onderhoudsplan en daarmee onze fabriek naar een hoger plan te tillen? Dan ben jij degene die we zoeken!
Wat ga je doen?
Als maintenance supervisor draag jij zorg voor het onderhoudsplan en de uitvoering hiervan op onze locatie in Venray. Je organiseert, plant en verbetert het onderhoud en je zorgt dat de onderhoudsgegevens actueel zijn. Natuurlijk draag je zorg voor een optimaal onderhoudsconcept en zorg je ervoor dat onze uptime verhoogd wordt, maar bovenal ben jij verantwoordelijk voor de inspiratie en ondersteuning van jouw monteurs. Als supervisor voel jij mensen op het juiste moment aan en weet jij wanneer ondersteuning, sturing of handelingsvrijheid nodig is.   Daarnaast heb jij als leidinggevende oog voor de individuele behoeften en drijfveren van jouw medewerkers maar ook als team. Je geeft aandacht aan de mens achter de medewerker en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Kortom, een mooie uitdagende functie!
Wat breng jij mee?
Gezien de uitdagingen die wij momenteel hebben zoeken we iemand met minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je beschikt hierbij over mbo+/hbo werk- en denkniveau op technisch gebied. Jij bent als geen ander in staat je team te motiveren en te inspireren, je team zorgt immers ervoor dat resultaten behaald worden. Daarnaast heb jij een passie voor techniek en kan je goed focussen zonder je helikopterview te verliezen. Verder vragen wij:
• Goede communicatieve en sociale vaardigheden
• Ervaring met TPM of andere verbetertechnieken
• Kwaliteitsgerichtheid en organisatiebewustzijn
• Ervaring met onderhoud in de procesindustrie is een pré
• Ervaring met onderhoudssoftware (SAP PM, Ultimo etc.)
Wat bieden wij jou?
• Uitdagende en veelzijdige techniek
• Enthousiaste collega’s

Waar ga je werken?
Onze locatie in Venray is sterk groeiende en kent een mooie investeringsambitie. Jij geeft direct leiding aan dertien monteurs en rapporteert zelf aan de maintenance manager. De totale afdeling technische dienst bestaat uit 20 fte en kenmerkt zich door haar informele team van hardwerkende professionals die niet bang zijn om hun handen vuil te maken.
Zo kun je solliciteren

Ben je geïnteresseerd in de functie van maintenance supervisor? En wil je het maximale uit jezelf halen?
Interesse in deze opdracht? Bel naar 088-5983300 en vraag naar Drik Brands. Je kunt ook reageren via de blauwe knop op deze pagina of een mail sturen naar drik.brands@mekano-group.nlIK WIL DIRECT REAGEREN