IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Reliability Engineer Referentie:  70232
 RICHTING: Werktuigbouwkunde | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: HBO
 Dagdienst
 Groningen


OMSCHRIJVING
Voor één van onze opdrachtgevers in het noordoosten van het land zijn we per direct op zoek naar een Reliability Engineer.

Als reliability engineer weet je dat defect elimination één van de belangrijkste aspecten is, als men het over een onderhoudsbetrouwbaarheidsprogramma heeft. Het kan ook de grootste return on investment bieden in termen van betrouwbaarheid van assets en het complete machinepark. Vanuit het perspectief van een geautomatiseerd onderhoudsbeheersysteem (CMMS) kan defect eliminatie worden gebruikt voor inzicht op terugkerende storingen en belangrijke gebeurtenissen, en ook om potentiële storingen aan te pakken.

Wat ga je doen?
Je zorgt voor het zekerstellen en het behalen van de technische beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de equipment en je onderzoekt de failures. Deze los je vervolgens op door het toepassing van bijvoorbeeld Root Cause Analysis (RCA). Verder maak je prestatie analyses, zodat er op tijd actie kan worden ondernomen om uitval te voorkomen. Je gebruikt deze analyses verder o.a. voor het aandragen van verbeterprojecten t.b.v. het onderhoudsprogramma. Daarnaast breng je de investeringskosten, beheers- en onderhoudskosten in kaart. Dit doe je onder andere om reliability en maintenance beslissingen te kunnen onderbouwen.

Andere aandachtsgebieden:
- In hoofdlijnen bewaken, begeleiden, communiceren
- Analyseren en bewaken van het onderhoudsprogramma
- Het doen en bewaken van verbetervoorstellen (alle Assets)
- Onderhoudsconcepten opstellen en reviewen
- Conditie-monitoring

Wat breng je mee:
- HBO werk- en denkniveau  behaald door opleiding of ervaring
- Ervaring als maintenance- of reliability engineer in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie
- Ervaring met CMMS (computerized maintenance management systems) is een pre;
- Je bent gedreven, zelfsturend en hebt een assertieve houding;
- Communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
- Pro-actieve instelling

Daarnaast ben je analytisch, communicatief vaardig, kan je goed luisteren, weet je (technische) informatie goed over te brengen en kan je je verplaatsen in mensen en situaties


Start van de opdracht: In overleg (voorkeur zo snel mogelijk)
Duur van de opdracht: 6 maanden

Invulling van de opdracht is fulltime


Ben jij dé geschikte ondernemer die deze opdracht met beide handen wil aanpakken, of heb je vragen over de opdracht? Neem contact op met Paul Hunitetu via 06-30593400 of paul.hunitetu@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN