IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Teamleider technische dienst RICHTING: Mechatronica  NIVEAU: HBO
 Zuid-Holland


OMSCHRIJVING
Procescoördinator Industrial Automation Department
Functienaam:
Procescoördinator IAD

Afdeling:
TOD Bedrijfsbureau

Terminal:
Hutchison Ports ECT Delta terminal, Hutchison Ports ECT Euromax terminal

Opleidingsniveau:
HBO

Uren per week:
32 tot 40 uur per week

Rapporteert aan:
Technisch Onderhoudsmanager

Sollicitatiedeadline:
30-04-2019
Zie jij uitdaging in het aansturen van een team van technische medewerkers op MBO/HBO niveau? Dan hebben wij een interessante vacature voor jou, bij de leidende en meest geavanceerde containerterminal van Europa in de Rotterdamse haven!

Onze Technische Onderhoudsdienst (TOD) is op zoek naar een Procescoördinator IAD (Industrial Automation Department). De afdeling IAD is in 2018 opgericht en is nog volop in ontwikkeling. Als Procescoördinator op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de afdeling. Dan gaat het om planning, realisatie en beheer van de industriële automatisering van het equipement.

In deze functie ressorteer je hiërarchisch onder de Technisch Onderhoudsmanager Bedrijfsbureau. Zelf geef je hiërarchisch leiding aan 15 tot 20 medewerkers op de afdeling IAD, voornamelijk Monteurs Elektronica / Industriële Automatisering.

In deze veelzijdige functie werk je mee aan de strategiebepaling en aan het realiseren van concepten en technieken. Met je brede en actuele kennis van de technologie weet je de organisatie mee te krijgen in uniforme werkwijzen die passen bij het innovatieve karakter van ECT. Evenzeer ga je werk maken van de standaardisatie en de modularisatie van de afdeling. Hiermee breng je support in de industriële automatisering naar een hoger niveau.

Als leidinggevende geef je ook uitvoering aan het (personeels)beleid van ECT: je voert functionerings- en beoordelingsgesprekken, je geeft uitvoering aan het ziekteverzuimbeleid en je begeleidt de medewerkers in hun werkzaamheden en ontwikkeling en coacht hen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de veilige uitvoering van het industriële automatiseringsbeleid. Veilig werken staat bij ECT voorop. Dit doe je conform het Safety statement en dit draag je uit naar de afdeling. Je zorgt ervoor dat monteurs en derden de veiligheidsprocedures goed handhaven en je geeft veiligheidsbriefings en toolboxen.

Om de functie goed te kunnen uitvoeren, beschik jij over:
• Een afgeronde technische HBO-opleiding, bijvoorbeeld Technische Bedrijfskunde of Industriële Automatisering;
• 3 tot 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur ook in een leidinggevende functie;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Gedegen (elektro)technische (onderhouds)kennis, bij voorkeur in een omgeving met groot materieel;
• Kennis van en inzicht in operationele plannings- en productieprocessen;
• Ervaring met plannings- en onderhoudsinformatiesystemen;
• Inzicht in bedrijfskundige processen;
• Communicatieve vaardigheden;
• Een analytisch en conceptueel denkvermogen;
• Overtuigingskracht en besluitvaardigheid;
• Flexibiliteit en organisatiesensitiviteit.

Zie je jezelf al als Procescoördinator IAD bij ECT werken? Solliciteer dan nu!

Bedrijfsprofiel
Hutchison Ports ECT Rotterdam (ECT) behoort tot de leidende en meest geavanceerde containerterminal operators van Europa. In de haven van Rotterdam neemt ECT het grootste deel van de overslag van containers voor haar rekening. ECT exploiteert in Rotterdam de ECT Delta terminal en de ECT Euromax terminal. Beide gelegen op de Maasvlakte, direct aan de Noordzee. Onze terminals op de Maasvlakte zijn 24/7 in bedrijf. Jaarlijks behandelen wij op onze terminals miljoenen containers.
Onder de naam European Gateway Services biedt ECT haar klanten hoogfrequente spoor- en binnenvaartdiensten tussen de deepsea-terminals in Rotterdam en een uitgebreid netwerk van  achterland terminals. Deze efficiënte en duurzame verbindingen worden aangevuld met extra diensten, met name op het gebied van douaneafhandeling.

Interesse in deze opdracht? Bel naar 088-5983300 en vraag naar Drik Brands. Je kunt ook reageren via de blauwe knop op deze pagina of een mail sturen naar drik.brands@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN