IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Industriele Automatisering RICHTING: Mechatronica | SECTOR: Metaal industrie
 NIVEAU: HBO+
 Noord-Brabant


OMSCHRIJVING
Engineer Besturingstechniek./E-onderhoud

De functie;
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het leveren van ondersteuning bij het opstellen van functionele specificaties, en het begeleiden van implementaties, van PLC, SCADA en MES oplossingen, het testen en in bedrijf stellen van deze systemen en het beheer ervan.
Daarnaast voer je modificaties uit ter uitbreiding, verbetering of vernieuwing van het productie proces en/of ons machinepark. Middels onze cultuur van continu verbeteren willen we elke dag opnieuw ons product en proces verder optimaliseren. In deze functie lever je een belangrijke bijdrage aan dit proces. Je dient in teamverband en zelfstanding verbeteringen te initiëren, uit te voeren en te implementeren.

Profielschets;
-Opleiding HTS/WO elektrotechniek, besturingstechniek en industriële automatisering, aangevuld met relevante cursussen op het gebied van besturingstechniek (Siemens S7), en industriële netwerken,
-Ervaring met het programmeren en configureren van Scada systemen (bijvoorbeeld Ifix of Wonderware)
-Kennis van de praktische implicaties van de ISA-95 software standaarden;
-Daarnaast beschikt u over kennis op het gebied van frequentieregelaars, meet en regeltechniek, hydrauliek en pneumatiek.
-Je hebt aantoonbare meerjarige ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur opgedaan in de proces industrie en of productie bedrijf.
-Je bent een flexibele persoonlijkheid wat zich o.a. uit tot flexibiliteit in werktijden in het geval van storingen en calamiteiten die betrekking hebben op het eigen werkgebied.
-Kennis van de Engelse taal is vereist, Duitse taal is een pré,

Doelstellingen voor dit project zijn:
- Interface (IFIX) tussen machine PLC nieuwe slitter en ons MES systeem geïmplementeerd zodat de logstieke aansturing van de te produceren productie goed verloopt.
- Om dit te realiseren zijn werkzaamheden in IFix en historian, noodzakelijk en dienen interfaces gerealiseerd te worden met de diktemeter, inktjet printers MES systeem. Dit zijn bestaande interface op de bestaande slitter. Veel van deze interfaces en funcionaliteit kan ‘gekopieerd worden’ van de huidige slitter.


Interesse in deze opdracht? Bel naar 088-5983300 en vraag naar Peter Haasakker. Je kunt ook reageren via de blauwe knop op deze pagina of een mail sturen naar peter.haasakker@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN