IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Field Engineer Referentie:  70116
 RICHTING: Mechatronica | SECTOR: Voedingsmiddelenindustrie
 NIVEAU: MBO
 Dagdienst
 Groningen


OMSCHRIJVING
Field engineer regio Groningen

Ben jij een talent in elektrotechniek of mechatronica en weet jij je weg te vinden in een technische omgeving? Beschik je over dieptekennis van de werking van een productieproces? En ben jij als field engineer goed in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken? Dan heeft Mekano een mooie opdracht voor je!

Wat ga je doen?
Als field engineer binnen ben je verantwoordelijk voor het machinepark van de procesafdeling. Je streeft ernaar de machinebeschikbaarheid zo hoog, en de onderhouds- en energiekosten zo laag mogelijk te houden waarbij je veiligheid en kwaliteit voorop stelt. Je gaat je bezighouden met het analyseren van zowel frequente als complexere storingen en bedenkt daarbij tegenmaatregelen en voert deze uit. Daarnaast heb je oog voor continu verbeteren waarmee je een bijdrage levert aan de optimalisatie van processen.
Als specialist binnen jouw vakgebied (elektro) voor de afdeling processing, ben je in staat om ondersteuning te bieden en (vak)kennis te delen met je collega’s.

Wat breng jij mee?
Je beschikt over een mbo diploma niveau 4 in de richting elektrotechniek of mechatronica en minimaal 2 jaar werkervaring. Bij voorkeur in de procesindustrie. Je hebt een groot analytisch vermogen en ervaring met het overbrengen van kennis. Daarnaast ben je goed in verbinden, resultaatgericht en werk je ideeën gedetailleerd uit. Verder vragen wij:
- Goede communicatieve vaardigheden
- Klantgerichtheid samenwerken en dienstverlenend
- Het vermogen om probleemoplossend en buiten de normale kaders te kunnen denken
- Inventiviteit, vasthoudendheid en proactieve houding
- Ervaring met TPM of soortgelijke methodiek is een pré

Wat biedt deze opdracht:
De opdracht loopt bij een groot én gezond bedrijf. Je werkt mee aan waardevolle producten die overal in de wereld in de smaak vallen. Bij de opdrachtgever mag je rekenen op uitdagende techniek

Als Fieldengineer ben je samen met een aantal andere elektrotechnische dienst (E.T.D.) of mechanisch technische dienst (M.T.D.) collega’s werkzaam in de dagdienst. Door automatisering, persoonlijke ontwikkeling en TPM zal deze technische dienst sterk veranderen. Je creeert als Fieldengineer op deze afdeling zelf ook mooie groeikansen!

Interesse in deze uitdagende opdracht? Bel 088-5983300 of 06-5793 5867 en vraag naar Peter Haasakker.
Mailen kan ook: peter.haasakker@mekano-group.nlIK WIL DIRECT REAGEREN