IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Werkvoorbereider Referentie:  70151
 RICHTING: Werktuigbouwkunde | SECTOR: Transport, Logistiek en Overslag
 NIVEAU: MBO
 Noord-Holland


OMSCHRIJVING
Voor één van onze opdrachtgevers in het openbaar vervoer zijn we op zoek naar een  werkvoorbereider/ planner.

De werkvoorbereider/planner speelt een voorname rol in het zorgdragen van uitvoering van het gehele onderhoud- en reparatieproces, tegen een zo gunstig mogelijke kostprijs en optimaal voor de keten. De persoon die we voor deze rol zoeken kenmerkt zich vooral in het overzien van te combineren werkzaamheden en  integreren van grote hoeveelheden informatie en deze vervolgens overzichtelijk te kunnen presenteren.
Je houdt je bezig met de dagelijkse planning, werk voor- en na-bereiding (administratief), zodanig dat voldoende voertuigen voor de exploitatie beschikbaar blijven voor het uitvoeren van de dienstregeling. Je plant en bereid het werk voor op basis van de voertuigbehoefte uit het Meer Jaren Onderhoudsplan, projecten en correctieve onderhoudsacties.
Momenteel wordt de functie werkvoorbereider/planner (medewerker Bedrijfsbureau) door meerdere collega’s uitgevoerd en is men als Lijnwerkplaats bezig om processen in kaart te brengen en via LEAN aanpak de verspillingen te zien en weg te organiseren.

Wie zoeken wij:
Om dit onderzoek (in kaart brengen) te verstevigen zijn wij op zoek naar een praktisch en pragmatische werkvoorbereider/planner die hands-on de processen onderzoekt en meedoet in de afhandeling van zaken. Hij of zij gaat de functie vervullen op Inhuurbasis en in beginsel voor een duur van zes (6) maanden 36 uur per week. Hij of zij gaat nauw samenwerken met de Teamleider Bedrijfsbureau alsook de Logistiek Planner en de Tactisch Planner (mee) zodat wij samen gaan bouwen aan het opzetten van een efficiënt productieproces voor de Lijnwerkplaats.

Je taken als werkvoorbereider/planner zijn:
- In kaart brengen van processen
- het doen van verbetervoorstellen
- Implementeren van verbeteringen en daartoe processen inrichten
- Controle en meedoen in de uitvoering van de verbeterde processen

Je bent in het bezit van:
- MBO+/HBO niveau
- Kennis van continu verbeteren/operational excellence/LEAN
- Kennis van SAP of vergelijkbare systemen
- Ruime ervaring in Excel
- Ervaring met plannen

Startdatum opdracht: zsm
Duur: 6 maanden
Aantal uur per week 24-36 uur.

Interesse in deze uitdagende opdracht? Bel 088-5983300 of 06-5793 5867 en vraag naar Peter Haasakker.
Mailen kan ook: peter.haasakker@mekano-group.nl

IK WIL DIRECT REAGEREN