IK WIL DIRECT REAGEREN INLOGGEN

Maintenance Planner Referentie:  70109
 RICHTING: Chemie | SECTOR: Chemische Industrie
 NIVEAU: MBO
 Limburg


OMSCHRIJVING
Voor onze opdrachtgever in het zuiden van het land zijn we op zoek naar een Maintenance Field Planner.
De Maintenance Field Planner moet er voor zorgen dat er voldoende orders in het systeem zijn voorbereidt om zo ook een efficiënt schedule te kunnen maken.

Wat ga je doen?
Begroten, plannen, voorbereiden en bewaken van de werkzaamheden van de W/E/I uitvoeringsgroep, zodat opdrachten en werkzaamheden tijdig en efficiënt kunnen worden uitgevoerd, binnen overeengekomen tijdspad.

Resultaatgebieden, kerntaken, verantwoordelijkheden:
- De Maintenance Field Planner is verantwoordelijk voor de werkorder vanaf het maken tot het technisch afsluiten en moet er voor zorgen dat de Maintenance Technician zijn werk zonder problemen of gebreken vanuit de voorbereiding kan uitvoeren.
- De Maintenance Field Planner is verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van de werkorder zodat deze tijdig en efficiënt uitgevoerd kan worden. De Maintenance Field Planner maakt op basis van prioriteit en uiterste opleverdatum de keuze welke order het eerst opgepakt moet worden en zal deze compleet voorbereiden inclusief calculaties volgens CDO, aanvragen van offertes via de Shop Buyers, en bestellen van materialen.
- De Maintenance Field Planner is de kennisdrager op het gebied van arbeidsveiligheid en ondersteund Productie indien specifieke veiligheidsmaatregelen getroffen moeten worden voor de uitvoering van de onderhoudstaken. Complexe orders worden door de Maintenance Field Planner doorgenomen met de verschillende uitvoerende partijen en Productie. Indien gewenst zet Productie een TRA of JSA aan.
- De Maintenance Field Planner is verantwoordelijk voor het controleren van alle benodigde materialen, bijbehorende attesten en documentatie, alsmede het verifiëren van de services en offertes volgens contract, voordat de order naar de uitvoering gaat. Dit moet tijdig gebeuren om de gevraagde opleverdatum van Productie te kunnen halen of de Maintenance Field Planner zal via de Maintenance Supervisor tijdens het gate keep overleg een andere datum laten vragen.
- De Maintenance Field Planner neemt na gereed melden van de order en bij mankementen de order door met de Maintenance Technician en Asset Engineer om zo de kwaliteit van de maintenance orders continue te blijven verhogen. Indien er een aanpassing gedaan moet worden op het proces of werkinstructies dan zal de Maintenance Field Planner dit afstemmen met de Functional Lead Planning & Scheduling om continue te blijven verbeteren.

Wat breng je mee?
- MBO Werkvoorbereiding Niveau 4
- Minimaal 3-5 jaar ervaring binnen werkvoorbereiding onderhoud in Chemische industrie
- Ervaring met CDO & Offerte beoordeling
- Ervaring met het coördineren van externe partijen
- SAP PM
- VCA
- Alert training

Wat staat je te wachten?
- Regelmatige interactie en dagelijkse afstemming in het reguliere werkoverleg met Schedulers, Gatekeepers, Maintenance Supervisors, (G&C) technicians, Technical Support Engineers, Reliability Engineers, Plant Equipment Engineers, Materials Coördinators en Sourcing Officer (Purchasing) .
- Frequente contacten met externe firma’s voor het verstrekken en inwinnen van informatie in het Nederlands en 1 vreemde taal.
- Motiveren en toelichten van verbetervoorstellen.

Start: In overleg

Interesse in deze uitdagende opdracht? Bel 088-5983300 of 06-5793 5867 en vraag naar Peter Haasakker.
Mailen kan ook: peter.haasakker@mekano-group.nl


IK WIL DIRECT REAGEREN