Nieuwsbrief november 2018

Geld moet niet altijd de drijfveer zijn,
maar het werk dát moet je gelukkig maken.

Aartjan Houdijk, E-monteur & Mechatronica specialist.

Het is inmiddels ruim vier jaar geleden dat Aartjan Mekano via het internet had gevonden en vroeg of er mogelijkheden waren voor hem. Later bleek dat Aartjan niet de enige uit zijn dorp te zijn die zich tot Mekano had gewend. Bij de lokale horecagelegenheid hoorde hij van andere technische professionals dat ze ook via Mekano werkten en mooie opdrachten aannamen.

Lees het volledige interview


Ondernemen met ondernemers: Mekano & Essity

Monique ging langs bij opdrachtgever Essity en kwam een hoop te weten over hoe deze producten bijdragen aan het welzijn van miljoenen mensen wereldwijd. Benieuwd hoe jij als technische ZZP’er hier onderdeel van kan uitmaken?

Bekijk dan nu onze vlog


Wij zijn finalist! Wil je ons helpen om te winnen?

Laat nu je referentie achter.


Bedankt voor 2018!

Het jaar 2018 zit er bijna op. Nog even en we beleven de feestdagen, om daarna van het oude jaar afscheid te nemen en het nieuwe jaar feestelijk in te luiden. Met de laatste maand in zicht willen wij je hartelijk bedanken voor je inzet in het afgelopen jaar. Dankzij jouw inspanning, expertise en opdrachten kijken we terug op een geweldig jaar.

Natuurlijk stoppen de opdrachten niet rondom de feestdagen. Heb jij dit jaar nog ruimte in je agenda? Zzp’ers kunnen hun beschikbaarheid aangeven bij planning@www.mekano-group.nl.

Alvast bedankt!