Nieuwsbrief mei 2019

Mekano breidt uit!


Mariska Zonneveld, afdeling administratie

Mariska is vanaf begin mei werkzaam bij Mekano op de afdeling administratie. ‘Ik werk in totaal 16 uur verdeeld over de dagen maandag, dinsdag en donderdag. Een belangrijke taak is de controle van de diverse gegevens zoals weekstaten en/of facturen’ Mekano staat er voor om binnen 30 dagen te betalen, daarvoor moet natuurlijk wel het een en ander gedaan worden. Zijn er bijvoorbeeld missende gegevens of kloppen ze niet met weekstaten en/of facturen van zzp’ers en opdrachtgevers dan ga ik er achteraan,  zodat de betaling op tijd kan plaatsvinden. “Wat ik belangrijk vind? Dat de klant op een vriendelijke wijze zo goed mogelijk geholpen wordt!”


Sylvana Franken, afdeling administratie

Sinds half mei hebben we het team administratie dan echt compleet in de persoon van Sylvana Franken. “Ik hou mij o.a. bezig met de urenverwerking en facturatie.”  Sylvana omschrijft zichzelf als enthousiast, accuraat, vriendelijk en zorgzaam persoon. “Deze karaktereigenschappen zullen mij ook gaan helpen om de opdrachtgevers en zzp’ers zo goed mogelijk te woord te staan.” “Ik zal veel telefonisch contact hebben met zzp’ers voor het tijdig insturen van de weekstaten. Opdrachtgevers contact ik wanneer opdrachtnummers ontbreken of niet correct zijn.


Chris Geerlinks, afdeling planning

Hands up for Chris Geerlinks, onze nieuwste aanwinst op de binnendienst.“Door vrienden en collega’s word ik vaak als een vrolijke meid omschreven en ben ik altijd in voor een grapje. Ik ben makkelijk in de omgang en van hard werken ben ik niet vies.
Flexibiliteit is voor mij niks nieuws.” “Mijn meerwaarde voor opdrachtgevers en zzp’ers? Doordat ik mijn positiviteit en energie overbreng, ben ik ervan overtuigd dat ik beide partijen enthousiast kan maken voor een opdracht.


Volg Mekano op social media

Wist je dat Mekano actief is op de sociale media kanalen? Volg ons om up to date te blijven van het laatste nieuws.INTRINSIEKE MOTIVATIE IS HET SLEUTELWOORD

Begonnen op de LTS en uiteindelijk door hard te werken geëindigd met een diploma HTS Economische Bedrijfstechniek. Dit kenmerkt de motivatie van Ken.

Vanaf jongs af aan was hij al bezig met zelf onderdelen in elkaar zetten, ontwerpen en het uitwerken van creatieve ideeën. Er kan dus wel gesteld worden dat Ken vanuit zichzelf de interesse voor de techniek heeft kunnen ontwikkelen.

Door elke dag zo’n 2 uur aan reistijd te besteden om op het werk te geraken kenmerkt wederom zijn sterke wil en doorzettingsvermogen.

Lees verder