Nieuwsbrief mei 2018

Mekano heeft destijds ‘goed geproefd’ wat Maître Paul nodig had!

Marcel van Gogh, Manager Technische Dienst, heeft in zijn drukke schema toch tijd voor Mekano vrij gemaakt. “Eigenlijk alles wat te maken heeft met techniek binnen Maître Paul valt qua verantwoording onder onze afdeling.” Hoog tijd om hier meer over te horen.

Maître Paul is een dochter van Châteraisé, een Japans merk voor exclusieve patisserie. 70% van de totale omzet wordt gegenereerd uit de Japanse markt.
Marcel geeft aan dat je kunt merken dat er veel geïnvesteerd wordt in de kwaliteit en niet zozeer in de kwantiteit. De Japanse markt heeft zeer strenge eisen qua kwaliteit en hygiëne. Dit zie je ook terug in een efficiënt ingerichte productieomgeving wat voldoet aan de hoogste hygiëne-eisen en welke uitgerust is met een modern machinepark.

Lees het volledige interview

 


John Körschner (51): Een groentje als zzp’er maar zeker niet als technisch professional!

Het is december 2017 als John Körschner een intake heeft met een Consultant Techniek van Mekano. Hij wil graag zzp’er worden en heeft via bekenden gehoord dat Mekano daar iets in kan betekenen.

Net voor de feestdagen valt het tegen voor John. Benodigde instanties hebben vakantie en hierdoor lopen de wettelijk verplichte documenten die je als zzp’er nodig hebt, vertraging op. “De verzekeringsmaatschappijen werkten ook niet mee, aldus John. Ze deden moeilijk over het aansprakelijkheidsrisico. Niet echt stimulerend als je voor jezelf wilt gaan werken.” “Gelukkig had Mekano een partij aangedragen waar ze veel mee werken. LeefVrij heeft me goed geadviseerd en binnen 24 dekking geleverd. Hierdoor kon ik snel meters maken”.

Lees het volledige interview


EINDELIJK!

Één van de mooiste momenten die je in een mensenleven kunnen overkomen is het krijgen van kinderen. Bij Mekano is dat onlangs in drievoud gebeurd. Allereerst werd Wieke moeder van Milas, direct daarna werd Nuria moeder van Lyana en onlangs werd Ruben vader van Marley. Met hen zijn wij ontzettend blij dat alles goed gegaan is bij de bevalling. Zeker zo blij zijn wij dat we hen ook weer gezond en gelukkig in ons midden hebben. Hiermee is onze beoogde organisatie weer op volle sterkte en kunnen we met elkaar er een fantastisch 2018 van maken.