Nieuwsbrief juli 2018

Zaterdag 22 september: Mekano zomerbarbecue

Onlangs zijn de uitnodigingen voor de Mekano zomerbarbecue verstuurd. We hebben al een flink aantal aanmeldingen binnen gekregen en je kunt je nog steeds aanmelden. Deze knallende klassieker en zijn eigenaar zijn ook van de partij. Jij komt toch ook? Meld je hier aan als je dat nog niet hebt gedaan.

Aanmelden BBQ

 


AVG-Toolkit voor ZZP’ers

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. In juni heeft Mekano diverse presentaties hierover gehouden in het land. 
De AVG geldt voor iedere organisatie die persoonsgegevens verwerkt. Persoonsgegevens zijn alle data die te zijn herleiden naar een persoon. Ook jij als ZZP’er zal (waarschijnlijk) persoonsgegevens verwerken, denk aan de naam, het e-mailadres of telefoonnummer van je contactpersoon bij een bedrijf, of IP-adressen van de bezoekers van je website.

Mekano heeft speciaal voor jou een AVG-toolkit opgesteld waarin vermeld staat aan welke zaken je moet denken om aan de nieuwe privacyregels te voldoen en een aantal voorbeeld documenten die je hierbij kunnen helpen.

Bekijk de volledige toolkit hier

 


Mekano Meetup: ’Ondernemen is vooruitzien’

Vorige maand werden, met succes, de eerste Mekano Meetup’s gehouden. Mekano Meetup is een avond waarbij je op de hoogte gehouden wordt van alles wat zich in jouw vakgebied afspeelt en waarbij je met andere collega’s ontspannen kan genieten van een hapje en een drankje.

De volgende Mekano Meetup zal plaats vinden in November. Binnenkort ontvang je hier meer informatie over!