Nieuwsbrief februari 2019

‘Jos Verstappen via Mekano aan het werk’

Jos Verstappen? Ik hoor je denken: Jos Verstappen, van Verstappen Met-al-x. Specialisatie: Production Engineer, werkvoorbereider en coördinatie. Iemand met veel ervaring in productietechniek. Jos heeft een eigen technische werkplaats voor het maken van diverse onderdelen in kleine oplages en is zowel vaardig op het mechanische als op elektrische vlak.

“In 1998, op 38-jarige leeftijd, dacht ik: Als je nog voor jezelf wil gaan werken, dan is nú het moment. Ik had voldoende werkervaring opgebouwd, mijn kennis vergaard en wilde het met die bagage op eigen benen proberen.”

Lees verder

 


Nieuwe data Mekano Meetup

De Mekano Meetup komt er weer aan. Dit keer staat het geheel in het thema: Hoe zorg jij voor veiligheid? In tegenstelling tot eerder bericht, vinden ze plaats in week 15 en 16 (begin april). 
Externe gastsprekers zullen o.a. de preventieve kant als de nazorg bij ongevallen belichten. Daarnaast kom je er ook achter wat het voor jou inhoudt als zzp’er.

We hopen op een mooie opkomst. Binnenkort ontvang je per mail een uitnodiging, mocht je deze onverhoopt niet binnenkrijgen dan kun je je ook via onze website aanmelden.

 


Geef je feedback en maak kans op vier Efteling tickets!

Mekano is altijd bezig met het optimaliseren van haar dienstverlening, hierbij is jouw mening van groot belang. Daarom ontvang je van ons binnenkort een uitnodiging om deel te nemen aan ons tevredenheidsonderzoek. Als (mogelijke) zzp’er of opdrachtgever kan je hier uiteindelijk ook van profiteren. Het invullen zal slechts een paar minuten van uw tijd in beslag nemen en onder de niet geanonimiseerde inzendingen verloot Mekano vier Efteling tickets.

 


TIP: Maintenance NEXT in Ahoy Rotterdam

In w Iedereen die er toe doet in de wereld van industrieel onderhoud is op 9, 10 en 11 april 2019 te vinden in Rotterdam Ahoy. Een paar duizend onderhoudsprofessionals en technisch dienstverleners vinden dan de weg naar de de belangrijkste technologie- en onderhoudsexpo van de Benelux: Maintenance NEXT. https://www.maintenancenext.nl/