Nieuwsbrief april 2019

Mekano academie

In je dagelijkse werk zie je dat techniek niet stil staat. Het blijft zich ontwikkelen en soms in rap tempo. Maar ontwikkel jij jezelf nog? Zijn er vakgebieden waar je eigenlijk meer van zou willen weten? Loop je soms opdrachten mis door het ontbreken van een certificaat?

Mekano biedt jou als zelfstandige professional de mogelijkheid om een studie te volgen in je eigen tijd én in je eigen tempo. Want wij begrijpen dat je hier zelf de regie over wilt houden.

De Mekano academie geeft je een overzichtelijk aanbod van opleidingen en cursussen van (bijna) alle aanbieders in Nederland. Vergelijk zelf en kies die optie die jou past.

Zorg dat je bijblijft! Bekijk hier de beschikbare opdrachten.

 


Mekano meetup


Afgelopen dinsdag hebben we afgetrapt in Haaren met de Meetup ‘Veiligheid op de werkvloer’. En hoe! Wat een mooie grote opkomst van zzp’ers. Dank voor jullie input tijdens deze netwerkborrel.

Mekano vindt het belangrijk dat je veilig naar je werk kunt gaan, maar zeker zo belangrijk is dat je ook weer veilig naar huis kunt keren. Zowel de preventie tot en met de nazorg indien er een ongeval heeft plaatsgevonden, is aan bod gekomen.

Wil je er nog bij zijn in Blerick op 16 april a.s.? Meld je dan even aan via onze website.

 


De planning is rond!

Via onder andere de social media kanalen hadden wij een oproep gedaan voor een nieuw planningstalent. En onze zoektocht naar een nieuwe collega op de afdeling planning is geslaagd.

Per 1 mei komt Chris Geerlinks ons team fulltime versterken.

 


Klanttevredenheidsonderzoek en winnaar kaartjes Efteling

In februari heeft Mekano een uitnodiging gestuurd naar opdrachtgevers en ZZP’ers om mee te doen met het invullen van een enquête. Wij willen graag alle deelnemers hartelijk bedanken voor de tijd en moeite die zij hebben genomen om mee te doen aan het onderzoek. Trots kunnen we melden dat wij met een gemiddeld cijfer van 8,0 zijn beoordeeld.

Met de verkregen input gaan wij als organisatie aan de slag om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening op een zo hoog mogelijk niveau blijft om kwaliteit te kunnen blijven leveren. Met de betreffende afdelingen worden aandachtspunten besproken en opgenomen in een afdelingsplan.

Niet onbelangrijk zijn ook de kaartjes van de Efteling. Wij willen Franklin Caris van harte feliciteren met het winnen van deze kaartjes, er zal contact volgen over het afgeven van de kaartjes. Wij wensen jou en je gezin veel plezier en zien graag een foto verschijnen van het leuke dagje uit.

 


Staffing Awards 2019

Op 14 maart 2019 was de uitreiking van de Staffing Awards. Mekano is op de 2e plaats geëindigd in de categorie ‘Publieksprijs’. Dank gaat uit naar iedereen die op ons gestemd heeft. Voor diegenen die het nog niet gezien hebben, bekijk hier onze promotiefilm.

 


“Wij zijn anders en dat laten we zien”

Directeur Mekano, Lars van Beek heeft onlangs een interview gehad met de Bovib, de vereniging en branche-organisatie van de onafhankelijke inhuur-intermediairs in Nederland.

Lees hier zijn missie en hoe wij als Mekano samen ondernemen met onze zzp’ers en opdrachtgevers!