fbpx

Schrijf je in en ontvang de mooiste opdrachten

Klaar om te ondernemen als zzp'er bij grote (inter)nationale opdrachtgevers? Om aan de slag te gaan hebben wij de nodige gegevens van je nodig. Vul daarom de onderstaande velden in. Zodra je op 'VERZENDEN' klikt, wordt je inschrijving beoordeeld. Daarna nemen wij binnen twee werkdagen contact met je op om samen de vervolgstappen te bespreken. Wij koppelen vervolgens de juiste persoon aan de juiste opdracht. Hopelijk matchen we je dan snel. Maak je gegevens in orde!
Algemene gegevens
 
CV document
Alleen *.doc of *.pdf documenten
Door het verzenden van dit formulier verklaar je het naar waarheid te hebben ingevuld.We bieden een flinke lijst van mooie opdrachtgevers:

Grote bierbrouwerijen
Op- en overslagbedrijven in het havengebied
Professionals in de automotive industrie
Toeleveranciers in de bouw
Aardappelverwerkingsindustrie
Voedingsmiddelenindustrie
Zuivelindustrie
Papierverwerking
Bakkerijen
Koffiebranderijen

Jouw procedure

1. Je schrijft je in
Welkom bij Mekano! Om je als zzp'er bij ons aan te melden kun je je via deze site inschrijven.
2. Ons 1e ‘live’ contactmoment
Na inschrijving belt onze recruiter Paul Hunitetu je binnen twee werkdagen op voor een telefonische intake. Denken we na dit gesprek dat we echt iets voor elkaar kunnen betekenen, dan plant Paul vervolgens een afspraak in met onze Technisch Consultant in jouw regio.
3. Een afspraak in het ‘echt’
De Technisch Consultant in jouw regio neemt vervolgens de tijd om meer te horen over je werkervaring, je expertise en - minstens zo belangrijk - om te ontdekken wat jouw ultieme technische opdracht is. Dit vormt het vertrekpunt van een mooie samenwerking.